About me

Kenapa aku menulis blog nie? Aku dah start blogging nie agak lama jugak la. Aku mula menulis blog pada di dalam bulan June 2004. Sekarang nie, dah masuk version ke-3 blog aku nie. Pada version pertama, aku memakai script B2evolution, lepas tu aku bertukar kepada script Xoops. Dan sekarang aku menggunakan script WordPress pulak. Aku tidak mempunyai latar belakang komputer yang baik. Apa yang aku buat, hanya sekadar suka-suka jek. Sebab tu, kalau aku ada masalah komputer, kengkadang tu aku tak jumpa cara penyelesaiannya, sebab aku kurang mahir bahasa pengaturcaraan nie. Insya-Allah, jika ada tenaga dan masa, aku akan teruskan menulis blog.

Apa yang aku tulis merupakan pengalaman hidup aku sebagai manusia biasa, pengalaman sebagai veterinarian, pendapat dan luahan hati aku sendiri. Selain daripada tu, aku menulis berdasarkan rasa hati aku. Kalau sesiapa yang tak suka apa yang aku tulis, aku tak kisah. Nie blog aku. Aku leh buat apa yang aku suka. Aku nak luahkan apa yang aku rasa. Kalau korang tak suka, korang tak yah masuk lagik. Kalau korang suka, terima kasih aku ucapkan dan kalau senang-senang, berilah komen di entri aku.

%d bloggers like this: