Contact me

Terima kasih kerana mengunjungi blog aku. Jika ada sesiapa yang ingin menghubungi aku, korang bolehlah menggunakan cara di bawah ini. Insya-Allah, aku akan me‘reply’ secepat mungkin (email atau sms). Korang boleh panggil aku ‘doBot’ atau ‘Dr. Faizul’.

Mobile/sms//whatapps : +601125808081

Email 1 : faizulshahril[at]dobot.com.my

Email 2 : info[at]dobot.com.my

Aku amat menghargai jika korang memperkenalkan diri. Terima kasih

Nota: Gantikan [at] dengan @. Ini dilakukkan untuk mengelak daripada serangan spam. Terima kasih

6 thoughts on “Contact me

  • May 18, 2007 at 09:44
    Permalink

    Assalamualaikum,
    Just want to say thanks for your blog. I understand more about my future wife`s student life thru your blog. Also thanks for sharing her photos during those days. Really enjoy your blog. Keep it up.

    Wassalam

    Dr. Alias Abdullah PhD
    Tottori, Japan

    Reply
    • January 13, 2010 at 10:29
      Permalink

      jang oh jang tdur lagi ko

      Reply
  • June 19, 2010 at 00:30
    Permalink

    salam.trima kasih ats ocntack info yg diberikan. sy da add dr.faizul kt ym. sy pn bru dpt tawaran vet kt upm.tp,pakcik sy suruh tukar amek biotech. sy nk tanya pengalaman dr. dlm bidang vet ni. harap dapat berkongsi.

    Reply
    • June 19, 2010 at 03:34
      Permalink

      Salam Wan, Wan dapat Ijazah ker Diploma. Nak tanya pengalaman macam mana tu? belaja ke kerja? Kalau saya nasihatkan ambil vet, sebab peluang pekerjaan banyak selepas habis study.

      Reply
    • July 20, 2010 at 02:34
      Permalink

      Tahniah!!! Dah lapor diri ke belum? Macamana life sebagai student vet?

      Reply

Sila tinggalkan komen anda

%d bloggers like this: